U filmt, wij monteren, u geniet van de impact!

 

 

Meer professionele filmpjes met minder budget en meer flexibiliteit

 

VideoFactory presenteert de Smartphone Film Academy

Met een smartphone altijd binnen handbereik is filmen nog nooit zo makkelijk geweest. Wij leren u met de smartphone filmen en verzekeren een professioneel resultaat. Zo mist u geen enkel magisch ‘content-moment’ meer op video!

Masterclass videoshooting
In een interactieve, praktische 1-daagse workshop leert u technische en creatieve inzichten én wordt u ook vertrouwd met alle apparatuur, het technisch platform en de ondersteuning van VideoFactory.

Zelf aan de slag
Na de workshop filmt u zelf met de smartphone. Wij zorgen voor het materiaal en een efficiënte workflow. Op deze manier bent u verzekerd van alle know-how om zelf kwalitatieve filmpjes te maken die voor de nodige impact zorgen.

Professionele workflow en montage
Wij helpen u graag verder met een professionele montage zodat u kan genieten van een fantastisch resultaat. Geen frustraties, nachtwerk of amateur filmpjes meer, maar vakwerk dat uw bedrijf verdient.

VEEL MEER VIDEOCONTENT MET UW BUDGET

Uw bedrijf schrijft een boeiend verhaal, elke dag opnieuw. Waarom zou u al deze actie niet filmen en gebruiken om uw cultuur en uitstraling te versterken? Wij bieden u een oplossing voor de top-3 excuses die we overal horen: budget, expertise en workload.

Voor belangrijke doelstellingen is het verstandig om professionele videomakers in te schakelen. Maar ook voor de spontane momenten waarvoor u niet genoeg budget heeft, helpen wij u graag verder.

– Wij leiden mensen op tot visuele storytellers –

MASTERCLASS VIDEOSHOOTING

Word (smartphone) filmmaker in één dag

PROGRAMMA

  • 09u00-10u00: kennismaking & ontbijt
  • 10u00-12u30: de kunst van ‘het filmen’
  • 12u30-13u30: inspiratielunch
  • 13u30-14u00: productie-workflow
  • 14u00-16u00: diverse interactieve filmopdrachten
  • 16u00-17u00: samen de filmopdrachten analyseren

Deze Masterclass videoshooting wordt inhouse op uw bedrijfslocatie georganiseerd.

Video-communicatie heeft onbegrensde mogelijkheden om mensen te informeren, inspireren en motiveren!

Producthandleidingen, bedrijfsfilmpjes, promotiefilmpjes, vacaturefilmpjes, videoblogs, achtergrondfilmpjes, klantengetuigenissen, tutorials, verslaggeving van uw bedrijfsevents, videonieuwsbrieven, video voor interne communicaties, …

DIT MEDIUM IS BIJZONDER VOORDELIG IN VERHOUDING TOT DE DRAAGKRACHT DIE U ERMEE KAN ONTWIKKELEN.

Enkele enthousiaste deelnemers:

De ‘Smartphone Film Academy’ was een boeiende, en vooral leerrijke workshop. Dankzij de nuttige tips en tricks van het VideoFactory team kunnen we bij Janssen Pharmaceutica videomateriaal tot een hoger niveau gaan brengen. Nooit gedacht dat je met een smartphone zo een mooie beelden kan maken!

Katelijne Bijnens

EMEA Communication Specialist, Janssen Pharmaceutica

Ik heb enorm genoten van deze interactieve & leerrijke workshop.  Je voelt aan de uitleg dat deze workshop gegeven wordt door gemotiveerde en ervaren experts die weten wat je moet doen om kwalitatieve video’s te maken.  Ik hou van deze hands-on approach zodat je er meteen mee aan de slag kan. Een aanrader!

Bieke Vandenborre

Marketing Manager, BMW Financial Services

Zelf heb ik heel wat ervaring in het maken van video’s die ik met de smartphone film.  Toch ben ik tijdens de workshop ondergedompeld geweest in de vele tips en tricks die het filmen tot een kunst verheft. Ik ben enorm onder indruk over de kwaliteit van de BlackBox die VideoFactory aanbiedt. Uitstekend materiaal!

Richard Tischler

Senior Marketing Communications, Public Affairs Professional

Ik wist niet dat je met een smartphone kwalitatieve filmopnames kon maken. Met praktische tips toonde VideoFactory dat dit kan door aandacht te leggen op beeld en geluid. Ik ben er van overtuigd dat dit concept de professionele uitstraling van het bedrijf extra in de verf kan zetten. Topdag!

Philippe Van Dingenen

Business Analyst , BMW Group

DE BLACKBOX VAN VIDEOFACTORY

Alles wat u nodig heeft in één filmkoffer

Tijdens de workshop kan u de BlackBox van VideoFactory uitproberen. Deze box bevat een complete do-it-yourself filmset met een iPhone 8 Plus 256GB, een ultralicht statief, een handmicro en een draadloze audioset. De iPhone 8 Plus is zeer geschikt voor semi-professionele foto- en filmopnames. Wij zorgen dat de cameraman/vrouw daarvoor opgeleid is. Uw videobestanden worden automatisch opgeladen naar onze servers en worden door VideoFactory gemonteerd tot kwalitatieve en sprankelende filmpjes.

Indien u een professioneel resultaat wenst, dient u ook gebruik te maken van professioneel materiaal. Om deze reden is het ook mogelijk om de BlackBox aan te kopen. De tarieven zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Klik hier hier en laat een bericht achter of contacteer Debbie De Jaegher via 0477/993314

Wens je meer informatie?

Vul dan snel het onderstaande invulformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Deze inspirerende workshop kan je in The Happy Room voor € 750/deelnemer volgen. De workshop kan eveneens in-house georganiseerd worden voor minimaal 4 en maximaal 8 personen.

Fill out my online form.

VideoFactory

Contact:
Junior Bosiers: +32 486 71 98 34

Maatschappelijke zetel

VideoFactory bvba
De Goudvink 15
2970 B-‘s-Gravenwezel
info@videofactory.be
BE0478.516.935
IBAN BE90645135275932
BIC/SWIFT JVBABE22

 

The Happy Room

(Our famous meeting room)
@ De Gistfabriek
‘s-Gravenwezelsteenweg 1
2110 Wijnegem
www.thehappyroom.be

 

 

Videofactory US

Videofactory US
529 Sherwood Parkway
NJ 07090 Westfield, USA

  • Ron Maes +32 475 61 19 7
  • Jeanne McCurdy (US) +1 (908) 451-5960

Volg VideoFactory

Volg The Happy Room

Steun GimmeShelter